Pura Belleza Yaiza

Nederlands / Français
Schoonheidssalon Yaiza

Lichaamsverzorging

Flabélos

10 minuten Flabélos = 1 uur sporten! De Flabélos bezorgt u via kleine, snelle kantelbewegingen dé ultieme workout!

Er wordt gewerkt met een zogenaamd ‘pivotal system’: geen trilbewegingen, maar wel korte, snelle kantelingen van de plaat die ervoor zorgen dat uw spieren 30 tot 50 maal per minuut samentrekken.

Hierdoor bekomt u een betere bloeddoorstroming waardoor zuurstof en essentiële voedingsstoffen beter en sneller aangevoerd worden.

Uw metabolisme wordt versneld en u gaat sneller afslanken. Door de snelle contracties krijgt u bovendien een strakker lichaam, een stevigere botstructuur en een betere lenigheid.

Met andere woorden: slechts 3 x 10 minuten per week op de Flabélos kantelplaat volstaan om uw fysieke en zelfs mentale fitheid te optimaliseren.

Ontharingen

Ontharen van het lichaam heeft veel voordelen. Je haren blijven voor een lange tijd weg en je huid wordt er zijdezacht van. We werken enkel nog met suikerontharing. 

Suikerontharing

Suikerontharing is een zachtere ontharing. De suiker wordt op lichaamstemperatuur gebracht en met de haargroei mee uitgetrokken, daardoor heeft men geen irritaties en blijven de haren zelfs langer weg. Suikerontharing, het ‘Goud van Cleopatra’ is niet nieuw maar een ontharingsmethode gebaseerd op een eeuwenoud recept uit het Midden Oosten, en ja, zelfs Cleopatra had daar al de kennis van!

-> Geen jeuk, roodheid, veel minder tot geen irritaties, geen benen meer vol ingegroeide haartjes.

-> Minder pijnlijk want suikerpasta kleeft niet aan uw huid, enkel aan de haartjes.

-> Suiker verwijdert ook de dode huidcellen! En dankzij de superhydraterende werking van suiker, hebt u nadien een zalig gladde en gehydrateerde huid.

Kortom: suikerontharing is ontharen en verzorgen in 1! Maak uw afspraak en ervaar het zelf!

Voor definitieve ontharing met de allernieuwste technieken kan u ook bij ons terecht, bel ons gerust voor verdere informatie.


Manicure (Volledige en vakkundige behandeling van uw handen en nagels)

Standaard

Hierbij worden de nagels op lengte en in vorm gebracht. Daarnaast worden de nagelriemen verzorgd en krijgt u een heerlijke massage.

Luxe

Standaard manicure die voorafgegaan wordt door een reiniging. Daarna gaan u handen in een heerlijk paraffine badje. Het lakken van de nagels met nagellak is hierbij inbegrepen.

Gellac

Semi permanente nagellak die 3 à 5 weken blijft en de nagels geen beschadiging toebrengt.

 

Incoco

Nagelstickers die je nagels niet beschadigen, ook verkrijgbaar in je salon voor thuisgebruik.

 

Pedicure (Volledige en vakkundige behandeling van uw voeten en nagels)

Spa

Standaard pedicure met vooraf een relaxerend voetbad en een peeling. Vervolgens wordt ze uitgebreid met een verfrissend masker . Ook het lakken van de teennagels is inbegrepen.

Medisch

Een professionele aanpak voor allerhande voetproblemen: Diabetes Mellitus, schimmelnagels, ingegroeide nagels, eeltpitten, etc... Bij Diabetes patienten wordt ook een screening van de voeten gedaan om eventuele complicaties vroegtijdig te ontdekken en te vermijden.

Lakken van de nagels

U kan kiezen uit 1 van de vele kleuren in ons nagellak assortiment

Tip: Klik op de behandelingen voor meer informatie.