Pura Belleza Yaiza

Nederlands / Français
Schoonheidssalon Yaiza

Massages

Massages stimuleren de bloedsomloop en helpen het lichaam te ontgiften. 

Een massage is ook heerlijk rustgevend en brengt lichaam en geest weer in balans. Het is altijd een unieke ervaring en een uitstekende manier uw lichaam op en top te verzorgen. 

Bij Pura Belleza Yaiza vindt u een groot aanbod aan verschillende massages. Neem gerust een kijkje hieronder voor meer details.

Rugmassage

De meeste spanning en stress bevinden zich ter hoogte van uw schouders en rug. Uw rug wordt zowel stevig als zacht gemasseerd, dat is naar wens. Etherische oliën en warme handen stimuleren uw lichaam om stress te verlichten en vrede en welzijn van lichaam, geest en ziel te herstellen.

Sportmassage

Iedereen die regelmatig sport, zowel de recreatieve sporter als degene die sport op een hoger niveau, kan veel baat vinden bij sportmassage. Dit kan ter voorkoming van blessures of voor de verhoging van de flexibiliteit. Net als andere massages werkt deze ook zeer ontspannend.

Drainerende massage

Bijna geen enkele vrouw, slank of dik, jong of oud, ontkomt aan cellulite. De typische probleemzones zijn de bovenbenen, dijen en billen. Verkeerde vetopslag, net onder het huidoppervlak, drukt op het omliggende weefsel en stagneert de doorbloeding. Het gevolg is een zogenoemde sinaasappelhuid met sterke vocht- en vetafzetting. Intensief sporten heeft nauwelijks effect op de doorbloeding in deze probleemzones. Deze massage zorgt ervoor dat de huid weer steviger zal worden en de gifstoffen zullen verdwijnen.

Babymassage

Babymassage is een ontspannende activiteit, waarbij je met zachte handelingen je baby tot rust brengt. Babymassage is een ontspannende ervaring, daarnaast is babymassage ook nuttig. De massage heeft zowel fysieke als psychische uitwerking op je baby. De zachte wrijving over de huid stimuleert het zenuwstelsel en activeert de bloedsomloop. De houdingen die de baby aanneemt en de oefeningen bereiden het kleine lichaam voor op zelfstandig bewegen. Babymassage kan pijnlijke krampen verzachten en kan verlichting geven bij huilbaby’s. Bovendien zorgt het rechtstreeks contact tussen jou en je baby voor een gevoel van vertrouwen en geborgenheid. Jij leert je baby beter kennen, maar ook jouw baby leert het eigen lichaam kennen. Bij mij kan je leren hoe je deze handeling moet verwezenlijken.

Kruidenstempel massage

Kruiden hebben heel specifieke eigenschappen. Ze kunnen kalmeren, zuiveren, energie opwekken enzovoort. Je kunt er bundeltjes mee maken die je bij de massage als stempels gebruikt. Belangrijk is dat je eerst de huid een grondige reiniging geeft. Een scrub zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden. De kruidenstempels worden verwarmd. De geur is aangenaam en weldadig zodat je een optimale sfeer krijgt. Sommige kruiden hebben bijvoorbeeld een impact op de luchtwegen zodat kruidenstempelmassage ook prima is bij verkoudheden. Omdat er ook met warmte wordt gewerkt, hebben de kruidenstempels een effect op de bloedsomloop. De spieren ontspannen hierdoor. Pijnlijke spieren en gewrichten hebben er baat bij. De helende effecten van de warme kruiden dringen door tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed, en schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden. De aroma's van de kruiden werken helend en ontspannend. De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds na. Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand is. Het is vooral dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma's dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt.

Massage Hotstone

De Hot Stone massage is een zeer intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren, verlichten spanningen, zorgen voor een diepe relaxatie en ontgiften het lichaam. Bovendien wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Dit alles maakt deze massage uiterst geschikt voor iedere klant die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen. De afgeronde basaltstenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. Basaltstenen zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water.

Massage Hot and Cold Stone

Tijdens deze massage worden afwisselend warme en koude stenen gebruikt. Deze stenen werken in op de energiepunten van het lichaam en bieden een ideale ontspanning. Zeer effectief tegen hardnekkige spanning en pijnlijke zenuwpunten. Deze massage neemt actief deel aan de evacuatie van stress en elimineert de overtollige afvalstoffen. 

Bamboo Massage

Bamboe massage is relatief recent, maar wint razendsnel aan populariteit. Het geheim van de massage ligt in de techniek met behulp van een bamboestok. Uw schoonheidsspecialiste gebruikt afhankelijk van het gewenste effect en het deel van het lichaam, bamboe van verschillende diameters. Voor de techniek zelf, kan de massage bestaan uit aanraken, duwen of rollen van de bamboe op het gebied van toepassing.

Zoals de meeste massages, ontspant bamboe massage de spieren et elimineert de stress. Bovendien is bamboe massage efficiënt voor het verbeteren van de bloedcirculatie, waardoor tegelijkertijd een betere eliminatie van afvalstoffen en de opname van zuurstof gestimuleerd wordt, de sleutelfactor voor het ontgiften van het lichaam. 

Tip: Klik op de behandelingen voor meer informatie.