Pura Belleza Yaiza

Nederlands / Français

Make-Up

Heb je problemen bij het aanbrengen van make-up, vragen hierover, twijfel je over de goede kleuren? Kom langs voor advies van een professionele visagiste. Samen komen we tot een perfect resultaat.

Moet u naar een feest of naar een speciale gelegenheid, ook hier is het mogelijk om u door mij te laten verzorgen. In uw salon werken we met de producten van Minerologie, een make-up merk voor vrouwen die houden van luxe uitstraling en kwaliteit een vanzelfsprekendheid vinden.

Mineralogie gebruikt de beste ingrediënten die de huid in pure vorm laten ademen. Deze zijn goed verdraagzaam door de meest gevoelige huid, de kans op allergische reactie is vele malen minder, en Mineralogie-producten beschermen tegen UV-schade. Ze zijn vrij van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. Mineralogie gebruikt alleen de hoogste – farmaceutische – kwaliteit mineralen en deze maken dat de make-up goed is voor je huid. . De producten bevatten natuurlijke anti-oxidanten, vitamine A en E en hydraterende en voedende bestanddelen als plantextracten en natuurlijke oliën. De producten geven de huid een gezonde en natuurlijke glans en verstoppen de huid niet.

We werken ook met het merk Make-up Studio. Make-up Studio heeft een zeer uitgebreid make-up assortiment kwaliteitsproducten en beschikt over een oneindig kleurenpallet. 

Bruids make-up + proef

Je trouwdag, zo speciaal, zo uniek en je wil er op je mooist uitzien. Fris, stralend, vooral jezelf. Daar kunnen wij voor zorgen! We gaan samen met jou op zoek naar jouw ideale look. Eentje die bij je past, die de hele dag blijft zitten en waar je je goed bij voelt.

Je mag op voorhand langskomen voor een proef make-up. Niet alleen jijzelf kan genieten van een make-up aan huis, maar ook moeders, zussen, getuigen en vriendinnen. Gewoon fijn alles-in-één. Pure luxe en verwennerij op jouw trouwdag…


Fotoshoots

Bent u fotograaf of bent u model en wenst u een meer opvallende of extravagante make-up dan bent u bij mij aan het juiste adres. Je wordt opgemaakt door een professionele visagiste en de make-up wordt afgestemd op de kledingsets die u heeft meegenomen. Je zult mede dankzij de make-up een ware metamorfose ondergaan! Je kan me steeds contacteren voor meer informatie.

Verven van wenkbrauwen en wimpers

Door het verven van de wimpers en de wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling. Het resultaat is een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen.

Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er, ook zonder verdere make-up, veel sprekender uitzien. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen. Het bespaart je eveneens kostbare tijd bij het maquilleren.

Tip: Klik op de behandelingen voor meer informatie.